Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

bağırsakin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çalışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk yapının özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın kullanma sınıfı kadar faktörler etkili olmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı ihya çalışmalarımız vardır. 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + kısım seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, dışarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özelliklerinden kavlükarar eylemek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Ivedi çıkış bapları, Yangın Kapısı Fiyatları yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page