Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması derunin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu sinein, muhtemel olan en gücük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem allıkınmaktadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir sıkındaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Kaçış derunin kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak rahatliği, konutlarda 100 mm’den ve özge konstrüksiyonlarda 125 mm' den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki yanında engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında tek yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve temelında tek cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapısı yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet için yeğleme edilir.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın çabucak fosaltılmasına olanak tanır, bina güvenliğini sağlar. Ivedi çıkış bapları binaların kuruluşsına ve çokliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page